Olanda a castigat lejer amicalul cu Ucraina, care a facut mai mult act de prezenta. Batavii s-au impus prin golurile reusite de Huntelaar, Kuyt si Babel. De remarcat este aportul ofensiv al echipei antrenate de Van Basten. Van der Vaart a facut legea la mijloc si a reusit niste pase magistrale iar Kuyt si Huntelaar sunt un pericol pentru orice aparare. Olandezii au avut cateva nesincronizari in defensiva, dar raman in continuare un adversar de temut pentru echipele din Grupa C, de la Euro.

Vezi mai jos cateva dintre cele mai importante faze ale meciului!

Ocazie imensa pentru ucrianieni! Seleznev a driblat tot ce a vazut in fata ochilor, insa a sutat slab, din pozitie excelenta (min. 90).

Van deer Vart suteaza de la marginea careului, Kernozenko respinge cu greutate de sub bara transversala (min. 68)!

Babel urca scorul la 3-0! Van der Vaart a reusit o pasa senzationala, peste apararea ucraineana, mingea a ajuns la Babel care a dejucat pasul la offside si, scapat singur, a reluat pe langa portar (min. 63)!

Minutul si ocazia pentru olandezi! Huntelaar a fost blocat in ultima clipa de un fundas ucrainean care a trimis in corner de langa olandez, care avea toata poarta goala in fata. Imediat a urmat cornerul si Heitinga a reluat cu capul putin pe langa poarta (min. 54)!

Huntelaar a avut o buna ocazie de a marca in debutul reprizei secunde. A scapat singur cu Kernozenko, dar a tras slab. Olandezii pur si simplu se distreaza cu ucrainienii, Van der Vaart facand ravagii pe partea sa.

Olanda, adversara Romaniei din Grupa C de la Euro disputa in aceasta seara un amical in compania Ucrainei. Batavii conduc cu 2-0 din minutul 38, prin golurile reusite de Kuyt si de Huntelaar.

Olanda:

1. Stekelenburg, 2. Ooijer, 3. Heitinga (min. 51 Boulahrouz), 4. Bouma (min. 73 Mathijsen), 5. van Bronckhorst (min. 51 de Cler), 6. De Zeeuw (min. 73 De Jong), 7. Huyt, 8. Engelaar, 9. Huntelaar, 10. Van der Vaart (min. 30 Landzaat), 11. Afellay (min. 62 Babel)

Rezerve: 12. Boulahrouz, 13. Mathijsen, 14. De Cler, 15. De Jong, 17. Landzaat, 18. Babel, 19. Boschker

Ucraina:

1. Kernozenko, 2. Mandzyuk, 3. Nesmachiy, 4. Tymosciuk, 5. Yezerskiy (min. 45 Gal), 7. Shevcenko (min. 67 Seleznev), 8. Golaido (min. 45. Kalinicenko), 10. Voronin, 13. Chygryniskiy, 15. Yarmash, 18. Nazarenko (min. 75 Kravchenko)

Rezerve: 3. Kucher, 5. Gal, 6. Rusol, 13. Shevcuk, 14. Gomeniuk, 15. Levcenko, 16. Kravchenko, 19. Kalinicenko, 20. Seleznev, 21. Gladkly, 23. Pyatov