Antrenorul Avram Grant a fost demis de la conducerea lui Chelsea Londra, dupa ratarea obiectivelor din acest sezon: titlul in Anglia si Liga Campionilor. Chelsea a incheiat sezonul intern pe pozitia secunda si a pierdut finala Champions League, la lovituri de departajare, ambele trofee fiind castigate de Manchester United.

"Toata lumea de la Chelsea ii multumeste lui Avram pentru contributia avuta de la preluarea echipei. Acum toate eforturile noastre se vor concentra pe gasirea unui nou manager pentru Chelsea si nu vom mai face comentarii pana la numirea lui", anunta conducerea londonezilor pe site-ul oficial al clubului.

Grant fusese numit manager la londonezi in septembrie 2007, in locul portughezului Jose Mourinho. Printre numele vehiculate pentru inlocuirea israelianului sunt Frank Rijkaard, care tocmai si-a reziliat contractul cu FC Barcelona, Roberto Mancini, actualul antrenor al campioanei Italiei, Inter Milano, Sven Goran Eriksson, fostul selectioner al Angliei, sau Guus Hiddink, actualul selectioner al Rusiei.