Echipa pregatita de Ladislau Boloni, Al Jazeera a pierdut titlul de campioana in Emiratele Arabe Unite, dupa remiza alba din ultima etapa a campionatului cu Al Shabab. Al Jazeera avea nevoie de o victorie pentru a obtine primul titlu din istoria formatiei. Dupa acest esec, sansele lui Boloni de a-si mai prelungi contractul cu gruparea araba au scazut, iar astfel tehnicianul ar putea accepta oferta venita de la Rapid.

"Imi pare rau pentru nerealizarea lui Boloni, este un titlu pierdut. Orice trofeu conteaza, chiar daca aceasta situatie de avantajeaza. Sper ca acum sa aleaga Rapidul", a declarat George Copos, fostul patron al giulestenilor.

Ladislau Boloni este dorit de Rapid pentru a prelua echipa din aceasta vara, oferta facuta de noul patron giulestean, Fathi Taher, fiind de 3 milioane de euro anual. Fostul selectioner al nationalei Romaniei in intervalul 2000-2001, a anuntat in dese randuri ca va da un raspuns final dupa incheierea campionatului din Emirate.

In cariera sa, Boloni nu a condus nicio echipa de club din Romania, dar a castigat un titlu de campion in Portugalia, cu Sporting Lisabona, si a antrenat echipele franceze Nancy, Rennes si AS Monaco.