Presedintele FRF a fost implicat sambata dimineata intr-un accident rutier in zona Bucurestii Noi. Mircea Sandu a ajuns cu masina pe refugiul de tramvai de pe sensul opus, dupa ce s-a ciocnit cu o Dacie. Cristian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a declarat pentru HotNews.ro ca soferul Daciei a fost transportat la spital.

UPDATE: Mircea Sandu s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa!

"Accidentul s-a petrecut in cartierul Bucurestii Noi, in zona Laromet. Se fac cercetari, nu putem inca sa stabilim cine este vinovat pentru producerea accidentului". Se pare ca Mircea Sandu nu ar fi acordat prioritate!

Cristian Capat, seful Serviciilor pentru accidente grave din Bucuresti a declarat ca amandoi soferi sunt vinovati pentru producerea accidentului . "Din primele verificari, s-a constatat faptul ca Mircea Sandu nu a respectat semnul ocolire din zona refugiului, moment in care s-a tamponat cu o Dacie, al carei sofer nu s-a asigurat. Accidentul nu a fost grav, soferul Daciei a fost transportat la spital si nu are decat cateva contuzii. Alcoolemia lui Mircea Sandu a fost zero." Atat permisul lui Mircea Sandu cat si cel al soferului Daciei, vor fi ridicate de Politie pentru 15 zile.

Presedintele FRF a spus imediat dupa accident ca merita sa ii fie retinut carnetul. "Am lovit o masina si am ramas la fata locului ca sa vina si Salvarea si Politia, ca sa se intocmeasca toate procedurile. Soferul Daciei nu a avut decat o contuzie, in rest, doua fiare care s-au ciocnit. Am gresit, trebuie sa platesc", a spus Sandu.