Antrenorul secund al echipei nationale a Romaniei, Stefan Iovan, a precizat ca jucatorii din Liga 1 care au plecat in Antalya vor efectua antrenamente distractive in cadrul vacantei din Turcia. Desi trebuia sa fie si el prezent la aceasta actiune a echipei nationale, Adrian Mutu va absenta pentru ca sotia sa trebuie sa nasca.

"Este o vacanta pentru jucatorii susceptibili pentru a merge la Euro. Mergem in Antalya sapte zile pentru a echilibra raportul de pregatire dintre jucatorii din strainatate, care se afla inca in competitie, si cei din tara, care au terminat mai devreme. Vrem sa combinam utilul cu placutul. Sunt antrenamente distractive", a spus Stefan Iovan.

Fostul international a mai precizat ca lipsa jucatorilor de la campioana CFR din lotul deplasat in Turcia de datoreaza numarului redus de fotbalisti romani din echipa pregatita de Ioan Andone.

"La CFR evoluand in primul unsprezece jucatori straini, nu cred ca se punea problema sa fie cineva convocat, iar pe posturile pe care joaca titulari cei doi romani de la Cluj avem dubluri", a completat Iovan.

Bogdan Lobont, Marius Popa, Cristian Sapunaru, Dorin Goian, Sorin Ghionea, Cosmin Moti, Mirel Radoi, Ovidiu Petre, Nicolae Dica, Banel Nicolita, Adrian Cristea, Florin Bratu si Ciprian Deac au decolat cu directia Antalya luni dimineata de pe aeroportul Henri Coanda, singurul absent fiind rapidistul Danut Coman, cel care duminica s-a cununat religios la Pitesti.