Incepand din sezonul viitor, Liga 1 se va numi Liga 1 Realitatea. Forul condus de Dumitru Dragomir a incheiat un contract valabil pentru 5 ani cu trustul lui Sorin Ovidiu Vantu, si va incasa aproximativ 7 milioane de euro.

Dragomir a explicat la Fanatik cateva dintre detaliile contractului. "Nu trebuie sa fie luata ca pe o dusmanie, pentru ca eu ii impac pe toti. Aambele televiziuni si-au platit banii pentru contracte. Antena 1 trebuie sa dea spoturi publicitare 15 secunde la inceput si 15 secunde la sfarsitul fiecarui meci. Realitatea va deveni partenerul media al LPF pentru urmatorii 5 ani. Contractul e de 4 ori mai mare decat cel cu Burger: in primul an vom primi 1.200.000 de euro, iar suma se va mari cu 10% in fiecare an. Liga nu va lua nici un procent, iar banii se vor duce la cluburi", a spus seful LPF.

Realitatea TV afirma intr-un comunicat remis luni ca acest contract de parteneriat intre Realitatea TV si Liga Profesionista de Fotbal "consfiinteste alaturarea sportului rege de cel mai important brand de stiri din Romania". Decizia este explicata prin faptul ca parteneriatul este parte a "strategiei grupului Realitatea-Catavencu de a sprijini sportul romanesc, strategie care a debutat prin preluarea canalului Telesport in aprilie si a drepturilor de difuzare a campionatului intern de handbal".

Potrivit reprezentantilor Realitatea TV, pretul contractului, valabil pentru o perioada de cinci ani, se ridica la 1,2 milioane de euro pe an, la care se adauga o crestere anuala de 10%, fiind vorba despre un contract exclusiv pe partea de TV.