In plin scandal de coruptie, fotbalul romanesc primeste aprecieri din partea celor de la UEFA. Pe site-ul oficial al forului, se mentioneaza faptul ca Romania va avea incepand din sezonul viitor doua participante in Liga Campionilor: o echipa calificata direct in grupe si o alta, cap de serie in turul 3 preliminar.

"Romania are garantata prezenta in grupele Ligii, iar aceasta performanta se datoreaza Stelei. Rezultatele din ultimii ani in Europa inregistrate de Steaua au ajutat fotbalul romanesc. Atat Steaua cat si Dinamo au ajuns in primavara europeana in urma cu un an, iar in urma cu doua sezoane, Steaua a ajuns in semifinalele Cupei UEFA iar Rapid in sferturi", noteaza www.uefa.com.

In schimb, stirea scandalului "Servieta" de la Cluj a facut inconjurul lumii. Stirea a fost relatata pana si de ziarul Diarrio de Yucatan, care povesteste cum cinci persoane au fost prinse avand asupra lor 1,7 milioane de euro, bani pe care procurorii presupun ca acestia i-ar fi dat jucatorilor de la "U" Cluj daca ar fi invins-o pe CFR.