Cu doua ore inainte de inceperea partidei, fanii Universitatii Cluj s-au strans in centrul orasului, pentru a pleca in grup spre stadionul Ion Moina. Cateva sute de fani si-au dat intalnire in fata Casei Studentesti, fiind dotati cu steaguri si fulare.

UPDATE: Suporterii Universitatii Cluj s-au incaierat cu jandarmii, in centrul orasului. Fortele de ordine au folosit gaze lacrimogene si bastoane pentru a-i dispersa pe suporteri. Fanii "sepcilor rosii" s-au enervat la culme atunci cand au aflat ca fortele de ordine vor sa-i insoteasca pe un traseu adiacent, pentru a nu se intersecta cu suporterii lui CFR. Cameramanul Jandarmeriei a fost luat la bataie si mai multi suporteri ai Universitatii isi luasera bate si pietre pentru a se duce in Gruia, acolo unde se zvonea ca este locul unde fanii CFR-ului si-au dat intalnire pentru meci.

In centrul orasului s-au strigat lozinci anti-CFR si pentru ca "U" sa isi apere corect sansele in aceasta dupa-masa. In galeria "sepcilor rosii" se vor afla si suporteri dinamovisti.

De partea cealalta a baricadei, cei de la CFR se afla in toiul pregatirilor la stadionul din Gruia pentru a celebra primul titlu din istorie. 250 de sticle de sampanie a cumparat conducerea CFR-ului, iar dupa meci, intrarea in stadion fiind libera.