Hotnews.ro va transmite, incepand cu ora 17.00, LIVE in format text cele doua partide care decid noua campioana a Romaniei (Steaua - Gloria Buzau si U Cluj - CFR Cluj). De asemenea, reporterii HotNews.ro care se vor afla pe stadionul Ghencea si Ion Moina va vor prezenta toate detaliile semnificative de dupa stabilirea noii campioane a Romaniei (declaratii, manifestari ale suporterilor si oficialilor celor doua echipe implicate in batalia pentru titlu).

Pentru CFR Cluj, lucrurile sunt simple, elevii lui Ioan Andone avand nevoie de victorie pentru a castiga primul titlu din istorie. De cealalta parte, Steaua este la mana rezultatelor, o eventuala victorie in partida cu Gloria Buzau nefiind suficienta pentru a declansa fiesta in Ghencea.

Stelistii sunt inca optimisti si vorbesc despre ultima etapa a campionatului 1997-1998, atunci cand militarii au devenit campioni in ultima etapa in dauna Rapidului.

Pe 2 mai 1998, Craiova a remizat, scor 2-2, cu Rapid, in timp ce Steaua a invins pe propriul teren cu 5-2 pe Gloria Bistrita si devenit campioana a Romaniei.

Clasament editia 1997-1998:

1 Steaua 80 puncte

2 Rapid 78

3 FC Arges 65.....