Mijlocasul Nicolae Grigore este foarte aproape de a parasi la finalul actualei stagiuni pe Rapid, fotbalistul aflandu-se la finalul intelegerii cu giulestenii. Nimeni din conducere nu i-a cerut sa vina la negocieri pentru un eventual nou angajament care sa-l lege de formatia de sub Podul Grant.

"Eu nu pot sa vorbesc prea mult despre viitor, pentru ca nu stiu care va fi viitorul meu la Rapid. Poate conducerea are vreun alt gand. Mai am foarte putin timp contract si nu stiu ce va fi. Eu peste cateva luni as putea semna cu orice echipa fara ca Rapid sa aiba vreo pretentie materiala", a spus Grigore in cadrul unei conferinte de presa.

Referindu-se la iminenta venire a lui Ladislau Boloni in Giulesti, fotbalistul a precizat ca fostul stelist este un antrenor cu o foarte mare experienta care poate ajuta mult Rapidul. In acelasi timp, Grigore a completat ca este invidios pe CFR/ Steaua pentru castigarea campionatului, obiectiv dorit cu ardoare si pe Valentin Stanescu.

In cazul plecarii de la Rapid, FC Brasov pare a fi o destinatie buna pentru Grigore, cel care s-a inteles destul de bine cu Razvan Lucescu, fostul tehnician din Grant.