Presa din Peninsula (site-ul tuttomercatoweb.com) anunta ca diriguitorii lui AC Milan doresc sa il inregimenteze la Campioana Europei pe romanul Adrian Mutu, cel care a impresionat in acest sezon de Serie A la Fiorentina.

Romanul este vazut ca inlocuitorul perfect pentru Ronaldinho, cel de care rosso-nerii au fost interesati pana acum cateva saptamani. Pretul imens cerut de Barcelona (cel putin 40 de milioane) i-a facut pe milanezi sa renunte la a-l mai aduce pe Dintos pe San Siro.

"Milan vrea sa dea lovitura in aceasta vara si sa-i transfere de la Fiorentina pe Adrian Mutu si Sebastien Frey. Pretul pentru care se poate incheia aceasta intelegere este de 40 de milioane de euro. Milanezii ar dori sa mai scada din pretul de transfer al celor doi, incercand sa-i ofere la schimb pe Borriello, Abbiati si Gourcuff", se scrie pe tuttomercatoweb.com.

Adrian Mutu a fost cumparat de formatia Viola de la Juventus in vara anului 2006 pentru numai opt milioane de euro, iar o posibila cedare la Diavolul Milanez ar fi o afacere destul de profitabila pentru florentini in contextul in care ar putea sa rateze prezenta in viitoarea editie de Champions League (Milanul are un punct avans cu doua etape inainte de finalul sezonului.

Vezi aici golul marcat de Mutu impotriva Milanului in turul campionatului din Serie A