Antrenorul Ladislau Boloni va primi din partea Rapidului un contract prin intermediul caruia va primi 3 milioane de euro pe sezon, suma fiind confirmata de Fathi Taher, principalul actionar al Rapidului.

"Domnul Boloni nu a cerut, noi i-am propus si oferta a fost acceptata. E vorba de trei milioane de euro pe an, si nu trei milioane de euro in trei ani, asa cum s-a vehiculat. Domnul Copos a propus prima cifra, eu am adaugat si asa s-a ajuns la aceasta suma. Peste doua saptamani o sa ne vedeti pe toti aici, plus domnul Boloni, care a spus ca e o placere pentru el sa faca parte din familia Rapidului in aceste conditii", a precizat Taher intr-o interventie la Realitatea TV.

"Boloni este cea mai buna solutie de manager general pentru Rapid. Domnul Taher a fost foarte indraznet si i-a facut o oferta buna. Dupa Mircea Lucescu, care a luat un titlu dupa 32 de ani, si Razvan Lucescu, care ne-a dus pentru prima data in sferturile Cupei UEFA, am reusit sa il aducem pe Boloni. Venirea lui este cea mai buna decizie pentru Rapid", a completat George Copos.

Momentan, Marian Rada este antrenor principal in Giulesti, existand posibilitatea ca acesta sa continue pe banca tehnica a Rapidului, dupa ce Boloni a declarat ca este interesat de o colaborare cu acesta.