Marele derby local dintre Universitatea si CFR imparte practic orasul in doua tabere distincte, ziarele din Cluj scriind ca U va face tot posibilul pentru a-i stopa pe marii rivali din drumul spre primul titlu de campioana a Romaniei.

Un sondaj de opinie lansat de ziarul Clujeanul scoate la iveala o multime de pareri ale microbistilor din orasul de la poalele Feleacului, majoritatea dintre ei fiind de parere ca Universitatea trebuie sa-si apere sansele pe terenul de joc, iar CFR sa castige campionatul numai daca merita acest lucru.

"Imi doresc foarte mult ca CFR Cluj sa devina campioana Romaniei la fotbal, insa sper ca Universitatea isi va juca cinstit sansa. Spiritul de fair-play ii obliga pe universitari sa joace corect. Oricum CFR va avea prima sansa", a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara pentru Clujeanul.

"Universitatea va incerca, la fel ca si Dinamo, sa faca un titlu de glorie din a-si stopa marea rivala din cursa spre laurii primului titlu", se scrie in Monitorul de Cluj in legatura cu derby-ul dintre Universitatea si CFR.