S-a facut dreptate, asa cum cereau fanii lui Dinamo, in coregrafia afisata inaintea jocului? Greu de spus. Cert e ca ros-albii si-au aparat onoarea si blazonul desi toata lumea a suspectat gruparea din Stefan cel Mare ca ar putea juca fara rautate.

A jucat in schimb pe contraatac, interpretand partitura pe care ar fi trebuit sa o puna in practica Steaua, dupa cum anunta Gigi Becali inainte de meci.

Borcea exulta. "Cea mai mare fericire. Nu puteau sa sarbatoreasca aici titlul. Nu am mai dansat de anul trecut. A fost o tensiune iesita din comun. Este o victorie importanta pentru viitor. Jucatorii vor avea o prima substantiala. Tot sezonul a fost salvat", a spus presedintele executiv al lui Dinamo.

Stelistii sunt la pamant. "Vom vedea noi ce o sa mai danseze Borcea la vara", a anuntat Becali. "Nimeni nu a observat ca CFR a castigat dintr-o eroare de arbitraj. Bratu trebuia sa fie eliminat", acuza Adi Ilie. "Sansele noastre, atatea cate mai sunt, mici-micute, exista. Trebuie sa speram, desi nu ne va fi deloc usor", s-a resemnat si Lacatus.

Margaritescu: "Ii dedicam victoria lui Ioan Andone!"

Becali: "Lacatus poate sa stea la Steaua toata viata lui"

Danciulescu: "Sunt foarte fericit ca am castigat si ca am pus capat tuturor speculatiilor"

Bratu: "Le-am aratat la stelisti tabela si sa plece acasa, pentru ca s-a terminat campionatul"

Sorin Ghionea: "Speram ca meciul dintre CFR si Universitatea sa se joace pe teren"

Mirel Radoi: "Cum se face ca vestiarele de la Dinamo si Rapid s-au rupt dupa meciurile cu CFR?"

In repriza a doua, Bratu i-a scos sufletul lui Radoi. Atacantul a sprintat cu Radoi in spate pentru a prinde o minge aruncata la bataie spre careul lui Zapada, Bratu a ajuns primul la minge iar Radoi a ramas in spate, gafaind. Norocul lui a fost ca Bratu a scapat mingea in aut.

Cornel Talnar a plans de fericire la finalul meciului. Antrenorul "cainilor" este la prima victorie in cariera sa de tehnician in fata Stelei!

Cristi Borcea si Vasile Turcu au dansat la tribuna oficiala la finalul meciului.

Ionel Danciulescu a evoluat fara masca de protectie, desi are fisura de piramida nazala! Atacantul a fost lovit cu piciorul in nas la faza golului doi si a evoluat pana la final desi sangera.