Bayern Munchen a luat la Wolfsburg punctul de care avea nevoie pentru titlul de campioana in Germania. Dupa 0-0, Bayern are 10 puncte mai mult decat a doua clasata, Werder Bremen, cu trei etape ramase de disputat din actualul sezon. Trupa lui Ottmar Hitzfeld reuseste astfel eventul, dupa ce a castigat si Cupa Germaniei, in urma cu doua saptamani: a treia dubla pentru Bayern in ultimii patru ani.

Jucatorii decisivi pentru acest titlu de campioana au fost italianul Luca Toni (28 de meciuri disputate - 21 de goluri), francezul Franck Ribery (26 de meciuri - 9 goluri) si germanul Miroslav Klose (26 - 10). Cele mai multe jocuri au fost disputate de Toni (28), Bastian Schweinsteiger si Ze Roberto (cate 27 de meciuri).

Dupa acest sezon, Bayern se va desparti de antrenorul Hitzfeld, care va prelua din vara nationala Elvetiei. In locul sau, banca tehnica va fi preluata de Jurgen Klinsmann.

Singura dezamagire pentru bavarezi in acest sezon vine din Europa, unde Bayern a participat in Cupa UEFA, fiind eliminata in semifinale de echipa rusa Zenit St. Petersburg cu scorul general de 5-1.