Conflictul intern dintre actionari a atins cote de neimaginat la Dinamo. Conducatorii nu mai vorbesc demult aceeasi limba, fiecare se suspecteaza de jocuri murdare. Atmosfera din lot nu e nici ea stralucita, mai multi fotbalisti asteptand finalul sezonului pentru a pleca din cauza atmosferei deplorabile creata de conducatori.

Derby-ul cu Steaua nu mai inseamna orgoliu si determinare, ci jocuri de culise si stratageme. Vasile Turcu, unul dintre actionarii "cainilor", se lauda ca a investit cel mai mult la echipa si are dreptul sa isi spuna in public parerea oricare ar fi ea, desi intr-o sedinta a Consiliului de Administratie s-a hotarat ca doar Dinu, Badea si Borcea sa faca afirmatii despre situatia lotului.

Turcu a rabufnit inainte de meciul cu Steaua. El i-a acuzat pe Badea si pe Borcea ca vor sa il determine sa plece de la club, folosind o parte a suporterilor ca masa de manevra. "Cat timp au avut nevoie de bani, am fost bun, acum nu mai ma vor si iau tot felul de masuri sa ma determine sa plec", a spus Turcu. Borcea i-a replicat. "Nu poate sa acuze ca este o conspiratie impotriva lui. I-am zis sa aiba rabdare pana la startul campionatului si sa nu mai apara pe la televizor. Suntem pe locul 4, e normal sa fim injurati. L-a pus cineva sa afirme ca va intra cu bodyguarzii peste suporteri in peluza? Cine l-a pus sa ii trimita pe cei de la Bronec sa-i dea afara pe acei suporteri la meciul cu Craiova? Turcu e fratele meu si nu pleaca de la Dinamo", a spus Borcea la Fanatik.

De situatia de la Dinamo profita din plin Gigi Becali. "I-am zis lui Turcu sa isi ceara banii si sa plece. I-am zis sa le spuna suporterilor ca daca il vor plecat, sa ii dea ei banii. Mi-a zis ca ar vrea ca Steaua sa fie campioana, nu CFR. Dar asta nu inseamna ca vrea sa piarda Dinamo", a spus si Becali.

In tot acest timp, miza meciului cu Steaua e uriasa pentru Dinamo si cantareste mai mult decat un campionat, in conditiile in care jucatorii lui Lacatus ar fi trebuit sa se simta presati sa nu piarda aceasta partida pentru a iesi campioni.

Borcea: "Turcu daca era singur, dadea meciul Stelei!"