Ca fundas, Goian este obisnuit sa primeasca suspendari dupa faulturi dure, dupa cartonase galbene adunate cu duiumul, dupa cate un cartonas rosu.

Marea surpriza pentru Goian este insa aceasta suspendare pentru declaratiile date la finalul meciului cu Galati vizavi de faptul ca moldovenii ar fi fost motivati in acest joc de catre clujeni. Declaratia in sine nu este atat de grava. Patronul Stelei arunca vorbe mult, mult mai grave la aproape fiecare aparitie publica.

Si nu i se intampla nimic, mai ales daca afirma cu o maxima candoare ca a glumit. Unii vor spune insa ca Goian va supravietui acestei noutati. Mai ales atat timp cat, tot ca fotbalist, a fost obisnuit sa castige puncte atunci cand echipa sa joaca bine pe teren, iar in acest retur Steaua a castigat suficiente cu ajutorul arbitrajelor sau al deciziilor luate de comisii. Totusi, marele pacat vizavi de Goian este ca va lipsi de teren, asemeni altui mare absen Zicu, la un meci foarte important pentru fotbalul nostru.

Stilul ciudat de aplicare a regulamentului de catre comisii fac o victima acolo unde nu prea e cazul sa faca - printre fotbalisti. Si in acest moment, dupa un campionat in care nu s-a jucat mare lucru si in care vorbele au ingropat fotbalul, parca era bine ca Dinamo - Steaua sa se joace cu ambele echipe avand cei mai buni fotbalisti pe teren. Pentru fotbal in sine, nu de altceva.