Conducatorii lui Dinamo se lauda ca vor sa modernizeze arena din Stefan cel Mare si ca vor sa o concesioneze, insa cei de la Ministerului Internelor si Reformei Administrative, de care apartine baza sportiva, neaga faptul ca actionarii "cainilor" ar fi intreprins vreun demers in acest sens.

"La momentul actual, eu nu ştiu sa se fi facut vreun demers pentru a concesiona cuiva patrimoniul clubului Dinamo, care este de fapt al statului, administrat de minister. Exista o disponibilitate reala si declarata a conducerii Ministerului de Interne ca modernizarea bazei Dinamo sa se faca in conditii de atragere a unor investitii externe. Intre a ne plange si a intreprinde, eu cred ca a doua variantă este de ales", a spus Nicolae Berechet, secretarul general al MIRA.

Turcu: "Noi avem un plan de fezabilitate, un studiu de fezabilitate, avem un proiect foarte clar. Decat sa ma înjure suporterii pe mine mai bine sa se duca in fata Ministerului de Interne sa faca manifestare sa ni-l concesioneze cu niste reguli foarte clare. Noi am cerut mereu sa ni-l dea în concesionare."