Finantatorul Gigi Becali traseaza in linii mari jocul echipei sale din derby-ul cu Dinamo, acolo unde, dupa sfatul sau, Steaua se va apara pe doua linii, va scapa pe contraatac, va inscrie Pepe Moreno, iar titlul va merge in Ghencea.

"Daca Bistrita va incurca CFR, ma duc cu sampanie la meciul cu Dinamo. Merg ca la teatru. Daca nu, atunci stau cu mana pe cruce si fac rugaciuni. Am discutat cu Lacatus si i-am spus ca vreau sa joace asa cum au facut-o in meciul cu Arsenal. Ca atunci vreau sa fie tactica in meciul cu Dinamo, sa stam pe doua randuri. Ii prindem pe contraatac si Pepe Moreno inscrie, pac, 1-0. Apoi le mai dam un gol", a precizat Gigi Becali.

Numarul unu din Ghecea a mai declarat ca afirmatiile prin care spunea ca ii va bate pe suporterii dinamovisti chiar la ei pe stadion au fost facute sub influenta bauturilor alcoolice.

"Bausem si eu, eram cherchelit. Nu trebuia sa instig. Si asa as fi fost primit cu ostilitate, 'Ciobanul, ciobanul'. Dar ia sa ma duc eu cu 100 de bodyguarzi sa vedem ce mai fac ei cu ciobanul. Ce 100, imi ajung si 20", a completat Becali.