Declaratii razboinice ale celor doi conducatori si atmosfera incinsa din tribunele stadionului Extensiv. Unii vrura, altii nu putura. Despre Universitatea e vorba, evident. Steaua a trecut de un mare hop. A castigat la Craiova si a marcat doua goluri gratie a doua cadouri de Paste, facute de iepurasii Meghesan si Dilevski.

Asistentul Meghesan a fost singurul care a preferat sa nu apese nici un buton la acest meci. De-aceea nu a semnalizat offside-ul la Pepe Moreno in minutul 71, faza din care columbianul a deschis scorul. Desi "centralul" Hategan i-a aruncat o privire lunga. Al doilea iepuras a fost Spase Dilevski, care l-a lasat pe Dayro Moreno sa se plimbe prin careu la faza golului de 1-2. Prepelita a dat senzatia ca Universitatea poate sa obtina macar un egal (gol superb, cu capul, in minutul 73) iar mult laudatul Costea a avut o singura faza notabila, sutand in bara transversala in minutul 50.

Finalul a fost tensionat. Mitchell si Golanski au fost eliminati dupa o mica incaierare si o intrare dura a australianului la Zapata. Vine meciul cu Dinamo, iar Lacatus nu va putea conta pe trei dintre jucatorii pe care i-a folosit astazi: Plesan, Petre si Golanski.

VIDEO: BARA LUI COSTEA

VIDEO: GOLURILE LUI MORENO SI ALE LUI PREPELITA

VIDEO: GOLUL LUI DAYRO MORENO

Universitatea Craiova:

Bornescu - Dananae, Gaman (min. 68 Barboianu), Mitchell, Rose - Prepelita, Dilevski (min. 85 Lutu), Gangioveanu - Wobay, Dina, Costea

Rezerve: Sliviu Lung Jr, Barboianu, Barbu, Saceanu, C. Craciun, Lutu, Ionescu

Antrenor: Nicolo Napoli

Steaua:

Zapata - Golanski, Radoi, Goian, Nesu - Ov. Petre, Lovin (min. 59 Baciu) - Mendoza (min. 71 Dayro Moreno), Plesan (min. 57 Nicolita), Neaga - Pepe Moreno

Rezerve: Cernea - Badea, Habibou, Nicolita, Baciu, Ghionea, Dayro Moreno

Antrenor: Marius Lacatus