HotNews.ro o sa va tina la curent cu desfasurarea partidei dintre "U" Craiova si Steaua.

Oltenii evolueaza cu teama, stelistii sunt prudenti. Plesan si Neaga au irosit singuele ocazii ale partidei. Plesan a trimis mingea cu capul in minutul 10 putin pe langa poarta iar Neaga, dupa o incursiune pe partea dreapta, a patruns in careul dar a tras in blocaj (min. 17). Baietii lui Napoli nu au avut nici o situatie clara de gol, in schimb, Bornescu, a scos sutul lui Ov. Petre (min. 25).

Mare ocazie pentru Steaua! Lovin a sprintat pe partea dreapta, a centrat in careu, Pepe Moreno nu a ajuns la minge, dar Plesan a reluat cu piciorul stang pe langa poarta (min. 32)!

Ocazie incredibila pentru Universitatea! Costea si Dina combina la marginea careului, primul scapa singur cu Zapata, suteaza si mingea izbeste bara transversala (min. 50)!

Actiune superba a lui Gangioveanu! Olteanul trece mingea printre picioarele lui Golanski, patrunde in careu, suteaza puternic, dar Zapata respinge miraculos (min. 60).

Pepe Moreno a deschis scorul pentru Steaua. Petre a sutat, mingea l-a atins pe Barboianu si Moreno, dintr-o pozitie evidenta de offside, a marcat pe spate (min. 71).

Dupa numai doua minute, Prepelita a restabilit egalitatea, marcand cu o lovitura de cap (min. 73)!

Dayro Moreno aduce Steaua in avantaj! Nicolita a executat un corner, si Moreno a marcat nestingherit, cu latul si ii aduce pe ros-albastri in avantaj (min. 81).

Cei doi trehniceni au ales urmatorul "11":

Universitatea Craiova:

Bornescu - Dananae, Gaman (min. 68 Barboianu), Mitchell, Rose - Prepelita, Dilevski (min. 85 Lutu), Gangioveanu - Wobay, Dina, Costea

Rezerve: Sliviu Lung Jr, Barboianu, Barbu, Saceanu, C. Craciun, Lutu, Ionescu

Antrenor: Nicolo Napoli

Steaua:

Zapata - Golanski, Radoi, Goian, Nesu - Ov. Petre, Lovin (min. 59 Baciu) - Mendoza (min. 71 Dayro Moreno), Plesan (min. 57 Nicolita), Neaga - Pepe Moreno

Rezerve: Cernea - Badea, Habibou, Nicolita, Baciu, Ghionea, Dayro Moreno

Antrenor: Marius Lacatus

Finantatorul Stelei a venit la meci insotit de o armata de bodyguarzi, fapt ce a starnit furia spectatorilor olteni, care au inceput sa il injure.

VIDEO: PLESAN ERA SA FIE NIMERIT DE O PIATRA!

VIDEO: BARA LUI COSTEA