AC Fiorentina incearca in aceasta seara sa faca un pas mare catre finala Cupei UEFA pe terenul lui Glasgow Rangers, multe dintre sperantele peninsularilor legandu-se de evolutia lui Adrian Mutu, cel mai in forma jucator al echipei Viola.

"Nu ne este frica, mergem la Glasgow sa facem un meci mare si sa plecam cu un rezultat bun. Ne-am pregatit bine si sper ca la ora meciului sa fim apti 100% din toate punctele de vedere", a precizat Cesare Prandelli, antrenorul Fiorentiei.

Presa din Scotia il lauda pe Adrian Mutu, despre care spune ca reprezinta principalul pericol pentru poarta lui Rangers. Jurnalistii aduc ca marturie ultimele meciuri ale lui Mutu din Cupa UEFA, acolo unde decarul echipei nationale a Romaniei a eliminat aproape de unul singur pe PSV Eindhoven.

Echipe probabile:

Glasgow Rangers: Alexander, Broadfoot, Weir, Cuellar, Papac, Novo, Davis, Dailly, Hemdani, Whittaker, Darcheville.

AC Fiorentina: Frey, Jorgensen, Gamberini, Kroldrup, Pasqual, Kuzmanovic, Liverani, Montolivo, Santana, Pazzini, Mutu.

Stadion Ibrox Park, arbitru Kyros Vassaras (Grecia)

Partida va fi transmisa in direct de ProTV, incepand de la ora 21.45.

In cealalta partida a serii, Bayern Munchen va intalni pe marea surpriza Zenit Saint-Petersburg.

Echipe probabile: Bayern: Kahn, Lell, Lucio, Demichelis, Lahm, Schweinsteiger, Van Bommel, Ze Roberto, Ribery, Klose, Podolski.

Zenit: Malafeev, Krizanac, Shirokov, Kim Dong Jin, Lapin, Zyrianov, Tymoschuk, Denisov, Fayzulin, Progrebnyak, Arshavin.