FC Brasov a invins pe CSM Focsani cu 3-0, in etapa a 27-a din Liga II, si are 22 de puncte avans fata de a treia clasata in Seria I, Petrolul, cu 7 etape ramase de disputat, astfel ca trupa lui Razvan Lucescu este si matematic promovata pe prima scena.

"Este o zi extrem de fericita pentru noi. Trairile sunt foarte mari si greu de explicat in cuvinte. Am reusit sa obtinem o promovare la care tanjea toata lumea in Brasov. Am muncit foarte mult in acest sezon, iar acum munca ne este rasplatita cu o promovare cu mai multe etape inainte de finalul campionatului. Tot ce pot spune este ca sunt extrem de fericit si multumit de baietii care au pus umarul la aceasta performanta. Am sperat ca in sambata Pastelui sa promovam si matematic, dar uite ca am reusit aceasta promovare mai repede. Traiesc o satisfactie foarte mare... ", a declarat dupa acest succes Razvan Lucescu.

Brasovenii revin in Liga Intai dupa trei sezoane petrecute la matineu. Ei ar putea fi insotiti din Seria I de CS Otopeni care a castigat in aceeasi runda la Dunarea Giurgiu cu 3-0 si are noua puncte in plus fata de Petrolul, invinsa cu 1-0 la ultima clasata, FC Sacele.