Mititelu a declarat in Gazeta ca asteapta scuze din partea CFR pentru un meci trantit de clujeni in '73 cu Dinamo, meci care a facut din bucuresteni campioni in dauna oltenilor.

Mai mult, patronul Craiovei a amenintat ca va introduce echipa a doua in cazul in care ardelenii nu vor marsa la demersul sau.

La Mititelu nu te pot mira multe. Dar categoric te poate mira faptul ca n-ar juca pe bune contra echipelor din Bucuresti. Si asta tocmai datorita faptului ca, la fel ca in cazul Borcea, patronul oltenilor isi aroga nasterea si cresterea in galeria Craiovei.

Astfel, parafrazand un sef de stat care a urecheat un alt sef de stat, Mititelu a pierdut un excelent moment in care putea sa taca din gura. Sau, daca tot simtea nevoia sa spuna ceva, a pierdut un excelent moment sa anunte inca o data bucata aceea din misiunea Craiovei fotbalistice pe pamantul Ligii 1: "Atunci cand intalnim echipele din Bucuresti, obisnuim sa le scoatem fotbalul din cap".

Si asta macar pentru un fapt extrem de important. Ca vrea sau nu, Craiova are cativa ani buni de cand traieste din trecut. De cand incepe campionatul dorindu-si clasare europeana sau chiar titlul, il continua facand calcule ce vizeaza evitarea retrogradarii si-l termina retrogradand sau scapand ca prin urechile acului. De cand tot pare sa evolueze cu echipa a doua.

Ori in aceste conditii, Craiova nu poate pierde prilejul de-a fi din nou importanta in Liga 1, altfel decat doar cu numele.

Intr-o zi buna, Echipa asta care pare nebuna si fotbalistic, si clinic, poate matura pe jos cu orice formatie din campionatul nostru. Ori tocmai cadrul pentru astfel de fapte trebuie sa-l creeze Mititelu. Pentru chestiuni ce tin de predarea in fata adversarilor, experienta Netoiu a fost suficienta pentru intreaga Oltenie.