Faza incredibila in minutul 80! Karamyan scapa singur cu Zapata, paseaza in diagonala pentru Bucur, dar Nesu face un efort extraordinar si respinge mingea din fata atacantului, care avea toata poarta goala in fata!

Karamyan si Dayro Moreno au risipit doua ocazii importante pentru Poli si Steaua. Scorul este egal, in continuare, 1 - 1. Stelistii nu mai ataca in valuri, cu acelasi entuziasm din prima repriza. Golul marcat de Bucur i-a naucit.

Gigel Bucur egaleaza! Karamyan recupereaza o minge care parea pierduta si o recentreaza inainte sa iasa in aut de poarta, iar Bucur, nemarcat, egaleaza situatia!

Dorin Goian marcheaza pentru Steaua! Specialitatea casei: faza fixa. Mendoza bate un corner de pe partea dreapta, cu efect, Goian reia mingea cu capul si o trimite aproape de vinclul portii aparate de Pantilimon. Portarul timisorenilor nu a avut nici o reactie.

Steaua domina partida. Pepe Moreno, Plesan si Neaga sunt principalele pericole pentru apararea timisoreana, care uneori se apara la disperare. Vrsici (min. 18) si-a incercat norocul din lovitura libera, insa Steaua a avut marile ocazii prin Neaga (min. 30) si Pepe Moreno (min. 39).

Plesan a marcat in minutul 4, dar golul a fost anulat pe motiv de offside. Nicolita a scapat singur cu Pantilimon, a intarziat sutul, apoi a vrut sa trimita un lob peste portar. Luchin a respins, Nicolita a recentrat pe jos, Pantilimon a scapat mingea din mana, Moreno a sutat iar Plesan a pus latul si a inscris, dar se afla in pozitie de offside.

GOLUL ANULAT AL LUI PLESAN

GOLUL MARCAT DE GOIAN

GOLUL MARCAT DE GIGEL BUCUR

Dusan Uhrin i-a lasat pe margine pe Popa, Abiodun si pe Ganea, piese de baza din echipa banateana!

Steaua:

Zapata - Marin, Goian, Ghionea, Nesu - Plesan, Radoi - Nicolita, Mendoza, Neaga - Pepe Moreno

Poli Timisoara:

Pantilimon - Badoi, Brezinski, Luchin, Milhazes - Martinez, Shroj, Rusici, Karamyan - Bucur, Vrsici