Echipa lui Marian Iancu vine in Ghencea un un lot decimat de suspendari, accidentari si excluderi administrative si, desi vrea sa incurce Steaua, invoca fel si fel de motive pentru care acest lucru nu se va intampla. Unul dintre ele este ca arbitreaza Sebastian Coltescu. In schimb, Gigi Becali crede ca timisorenii vor da tot ce au mai bun, dar nu cu rautate, pentru ca pentru ei, acest meci nu are nici o miza.

"Acum este timpul pentru experimente. Ne putem permite sa incercam alti jucatori. Trebuie sa joc cu ce am. Daca aveam alte posibilitati, fiti siguri ca bagam alti jucatori", a spus Dusan Uhrin, antrenorul lui Poli. Alexa si Borbely sunt accidentati iar Canu si Aliuta au fost exclusi din lot. Se pare ca nici portarul Marius Popa, titular la nationala in meciul cu Rusia si nici Ionel Ganea nu par a mai fi in gratiile conducerii tehnico-administrative. Primul nu vrea sa isi prelungeasca intelegerea iar al doilea este departe de forma aratata la Dinamo, in sezonul trecut.

"Steaua e o echipa cu pretentii europene si cu experienta pe toate palierele. Din punctul meu de vedere, Steaua e campioana. Coltescu e ca Balaj la meciurile lui Dinamo. Sunt mesaje codificate pe care le primim si sa intelegem ce este important", a spus Iancu.

In schimb, Becali crede ca desi timisorenii sunt orgoliosi, ei nu vor evolua cu rautate. "Cu Timisoara intr-adevar, sunt ambitii mari. Asta si din cauza declaratiilor dintre mine si Marian Iancu. Timisorenii vor da totul dar nu cu rautate deoarece acest meci pentru ei nu are nici o miza. Eu sper ca acest arbitru sa fie in continuare talismanul Stelei, oricum e in primii cinci arbitri ai tarii", a spus patronul Stelei.