Steaua intalneste Poli Timisoara cu gandul numai la victorie, militarii aflandu-se in fata celui de-al 11-lea succes consecutiv in Liga 1, elevii lui Lacatus incercand in aceasta seara sa-si pastreze distanta de doua puncte fata de CFR Cluj.

Va fi interesant de vazut cum se va descurca liderul campionatului intern fara Nicolae Dica( care este suspendat), artizanul ultimelor partide ale ros-albastrilor si omul care facea diferenta la mijlocul terenului.

Cuvantul de ordine in Ghencea este victoria, Radoi si compania avand suportul unui stadion plin (pana la ora meciului se vor vinde toate biletele puse in vanzare), care va incerca sa poarte echipa patronata de Gigi Becali spre al 24-lea titlu de campioana a Romaniei.

De cealalta parte, Poli Stiinta Timisoara vine la Bucuresti cu intentia clara de a nu se preda si de a furniza surpriza. Dusan Uhrin Jr a declarat ca Steaua este o echipa de batut si ca vine in Ghencea cu gandul la cel putin un egal.

Echipe probabile:

Steaua

Zapata, Radoi, Goian, P.Marin, Nesu, Ov. Petre, Lovin, Plesan, Nicolita, Mendoza, Pepe Moreno. (Asezare tactica 4-2-3-1) Antrenor Marius Lacatus.

Poli Stiinta Timisoara:

M.Popa, Luchin, Brezinski, Milhazes, Badoi, Tibi Balan, Vrsici, Art Karamian, Abiodun, Gigel Bucur, Ionel Ganea. (Asezare tactica: 4-4-2) Antrenor Dusan Uhrin Jr.