Alexandru Deaconu e din nou in centrul atentiei. Arbitrul a oficiat partida FC Vaslui - Poli Iasi, la finalul careia s-au petrecut lucruri incredibile in tribune. Fanii ieseni au dat foc la mai multe scaune din peluza, tot stadionul a fost acoperit de fum, dar "centralul" a lasat jocul sa continue!

"Haideti sa fim normali! El a intrerupt meciul pentru o bricheta, iar aici a luat foc o peluza si nu s-a intamplat nimic. Nu stiu cum de a permis continuarea jocului cand totul era numai fum. Pe acest arbitru l-am sustinut si am crezut ca e onest", a spus Adrian Porumboiu la emisiunea Fanatik.

Alexandru Deaconu este cel care a oprit derby-ul Rapid - Steaua din cauza a doua brichete, una dintre ele lovindu-l in cap.

Ionut Popa, antrenor Poli Iasi:

"Eu nu stiu regulamentele, dar nu vad de ce am fi suspendati pentru ca suporterii au incendiat acele scaune. Ma deranjeaza gestul acelor asa-zisi suporteri. Si-au dat in petec! Ce dracu i-a apucat? Şi eu as fi ars vreo zece scaune, dar m-am abtinut. Ei n-au putut sa se abtina. Chiar asa am ajuns? Aia nu-s suporteri adevarati!"