Dinamo a facut cea mai tare afacere posibila. Adica are din vara, pe banca tehnica, unul dintre cei mai buni tehnicieni romani. Omul a avut performante si cu Rapid, si cu Dinamo.

Are experienta castigarii titlului si ca jucator, dar si ca antrenor, lucru foarte important pentru un antrenor, dupa cum o spune in diverse discursuri despre fotbal chiar unul dintre cei despre care s-a tot vorbit c-ar fi putut veni in Groapa, Luis Van Gaal.

Apoi, Dinamo a facut o afacere excelenta pentru ca are in Rednic un antrenor cu ochi foarte bun la jucatori. Stie cine merita adus, stie cine merita dat afara, stie cine strica atmosfera la echipa.

Nu in ultimul rand, Rednic este dinamovist. Si aceasta este o chestiune importanta daca lucreazi la un club in care spiritul si traditia au talentul de-a da rapid suturi in posteriorul oricui incearca sa se dea ceea ce nu este.

Alta realitate

Dinamo a facut cea mai proasta afacere posibila. Adica aduce din vara un antrenor care dupa ce a castigat un titlu de campioana a facut o eroare uriasa: n-a stiut sa gestioneze un succes.

N-a facut o pregatire buna, dupa cum a remarcat Dinu, n-a mentinut o atmosfera buna in vestiar dupa cum au remarca jucatorii.

Apoi, apropo de atmosfera din vestiar, e vorba de un antrenor care are probleme grave de relationare cu cei mai importanti oameni dintr-un club de fotbal: fotbalistii. La Craiova a aratat-o cu varf si indesat, la Dinamo a aratat-o, la Rapid nu mai incape vreo discutie vizavi de masura in care a facut demonstratii de acest gen.

In plus, daca esti fan Dinamo si iei in considerare ca se vor intalni pofta de vanzari a actionarilor cu talentul de impresar al lui Rednic, te poti astepta ca acest club sa para din nou o taraba cu jucatori.

Concluzia

Lucrurile intamplate in ultimul an la Dinamo nu pot determina decat interpretari schizofrenice ale realitatii. Mai ales atunci cand este vorba despre vestea numirii unui nou antrenor.