Situatie incredibila la Dinamo! Mircea Rednic nu mai este atat de dornic sa-i antreneze pe "caini" din vara. Tehnicianului nu i-a picat prea bine decizia lui Borcea de a-l mandata pe Dinu sa se ocupe de transferurile lui Dinamo. Practic, Rednic nu ar avea nici un cuvant de spus in fata administratorului delegat deoarece el este cel care va valida sau nu orice transfer.

Mircea Rednic nu a dorit sa comenteze pe marginea unei eventuale colaborari cu Dinu, insa a lasat de inteles ca ar putea declina oferta lui Dinamo, mai ales ca intelegerea cu actionarii este doar una verbala.

"Cine raspunde pentru rezultate? Domnul Dinu sau eu? Nu vreau sa se faca transferuri peste capul meu deoarece aceeasi greseala s-a facut si la Rapid. Eu inca nu mi-am dat acordul si nu sunt decis daca sa vin sau nu la Dinamo, din moment ce se iau decizii d-astea si nu sunt nici macar intrebat. Eu nu am semnat nimic cu Dinamo, doar am ajuns la o intelegere cu Badea dar el nu are drept de semnatura", a spus Rednic pentru News In.

Actionarii nu vor sa dea nici un pas inapoi, mai ales ca i-au promis lui Dinu ca va avea aceste prerogative. In cazul in care ei s-ar razgandi, Dinu va parasi Dinamo. Conducatorii s-au intrunit de la ora 17:00 intr-o sedinta de urgenta pentru a lua o hotarare.