CFR Cluj porneste clar ca favorita la calificarea in finala Cupei Romaniei in fata unei formatii, Dacia Mioveni, care gaseste cea dea doua competitie ca importanta a tarii drept o povara.

“Trebuie sa aliniem o echipa care sa aiba si prospetimea fizica necesara ca sa putem castiga aceasta partida", a declarat Ioan Andone.

La ceferistii clujeni va reveni Trica, in timp ce argentinianul Fabbiani isi va face mai mult ca sigur loc in primul 11.

" Andone o sa gaseasca cea mai buna formula de echipa, cu care sa castigam si sa ne calificam. Diferenta de valoare este clar in favoarea noastra, fara sa parem lipsiti de modestie”, a completat presedintele Ioan Muresan.

De cealalta parte, Sorin Cartu vede altfel datele problemei, argesenii venind la Bucuresti numai cu gandul de a bifa prezenta la aceasta partida: “Meciul acesta din semifinale e ca o corvoada pentru noi", a precizat Sorinaccio.

CFR Cluj - Dacia Mioveni va avea loc de la ora 20.30, pe stadionul Giulesti - Valentin Stanescu, urmand sa fie transmis in direct de Antena 1.