Daca inainte de meciul cu Dinamo, patronul lui Poli Timisoara isi ameninta jucatorii ca va strica prietenia cu ei daca nu vor castiga in fata "cainilor" acum, Marian Iancu si-a schimbat tonul si spune ca nu isi doreste sa invinga in Ghencea cu orice pret. Poli mizeaza in acest final de campionat doar pe meciurile de-acasa.

"Mergem sa invingem dar nu cu orice pret, adica sa luam cartonase rosii sau sas avem jucatori accidentati. Nu pun presiune pe acest meci, vrem doar sa invingem fara sa pun o presiune atat de mare. Noi vrem sa ne castigam punctele de-acasa si sa batem Ceahlaul. Cred ca Steaua va lua titlul, este o echipa pregatita la toate capitolele", a spus Iancu la Fanatik, lasand impresia ca Poli va fi o echipa care va evolua fara rautate in Ghencea, asa cum ii place patronului Stelei sa spuna.

Poli Timisoara a mai avut in trecut ocazia sa ii puna piedica Stelei in lupta pentru titlu. In sezonul 2004 - 2005, Steaua intalnea Poli acasa in ultima etapa. Ros-albastrii se aflau la doua puncte in fata lui Dinamo, care juca la Pitesti, cu FC Arges. Timisorenii au condus cu 1 - 0 pe Steaua, dar au clacat inexplicabil, Steaua reusind sa intoarca rezultatul si sa castige campionatul.

Marian Iancu inainte de meciul cu Dinamo:

"La cum arata Dinamo, nu face fata in Europa"

"Arbitrajul de la Dinamo - Pandurii a fost ca pe vremea lui Ceausescu"

"Daca nu vom bate Dinamo, o sa stric prietenia cu jucatorii!"