CFR Cluj evolueaza etapa viitoare cu UTA, o echipa aflata cu gandul mai mult la meciurile din sezonul viitor ale ligii secunde, intrucat acum este codasa campionatului. Cu toate acestea, conducatorii din Gruia si-au luat masuri sporite pentru acest meci si au anuntat ca patru jucatori ai aradenilor nu trebuie sa intre pe teren in meciul cu CFR.

CFR a imprumutat la UTA 4 jucatori. Este vorba de Amoreirinha, Florin Dan, Radu Marginean si Olivera. Codnucatorii ardeleni se tem ca cei patru ar putea sa isi depaseasca la meciul cu CFR conditia si sa incurce formatia lui Andone. "De obicei, jucatorii imprumutati iti pot face probleme si sa joace cu ambitie, ca sa iti demonstreze ca nu trebuiau cedati atat de usor. Nu am putut sa prevedem in contract asa ceva, sa nu joace cu noi, insa avem o intelegere verbala cu cei de la Arad in acest sens", a declarat presedintele lui CFR aseara, intr-o emisiune televizata.

Desi a existat o intelegere in acest sens si intre conducerile lui Poli si Dinamo, ros-albii l-au folosit pe Gabriel Torje sambata seara, in meciul direct, chiar daca Marian Iancu avea promisiunea lui Cristi Borcea ca mijlocasul nu va fi introdus in teren.