Adrian Mutu s-a enervat pe fostii sai colegi de la Inter, pe care i-a acuzat de lipsa de fair-play. Atacantul a dezvaluit la finalul partidei ca un jucator de la Inter ii spunea lui Ballotelli, atacantul lui Mancini sa intre dur la adversari si sa loveasca cu coatele. Mutu s-a aratat dezgustat de "tactica" aplicata de fotbalistii Interului.

”In momentul in care ma intorceam de la vestiare pentru repriza secunda, am fost surprins sa-l aud pe unul dintre jucatorii Interului dandu-i indicaţii cel putin ciudate lui Balotelli. Tanarul fotbalist era indemnat sa intre cu cotul in duelurile cu adverarii, lucru total lipsit de fair-play. M-a surprins si infuriat la culme acest lucru, mai ales ca este vorba de un atacant atat de tanar”, a spus decarul Fiorentinei. Ballotelli a marcat golul doi al Interului.

In alta ordine de idei, in aceasta seara, pe Kanal D, va incepe show-ul "Il Phenomenon", care il va avea in prim-plan pe Adrian Mutu.

Lorenzo Amoruso, fost jucator al Fiorentinei, component acum al lui Glasgow: "Mutu este iesit din comun si va fi foarte greu sa fie marcat de apararea lui Glasgow. Walter Smith, antrenorul lui Glasgow, nu are jucatori ca el in echipa."