CFR-istii sunt siguri ca "U" Cluj nu va pierde in Ghencea, iar stelistii sunt siguri ca cei de la "U" Cluj vor fi motivati financiar de conducatorii gruparii din Gruia. De altfel, finantatorul Stelei a spus ca toti adversarii lui CFR vor fi stimulati cu bani in acest final nebun de campionat. "U" Cluj isi joaca sansa de a ramane in prima liga chiar in fata Stelei, prima formatie pe care "sepcile rosii" au reusit sa o invinga in acest sezon.

"Am auzit ca si "U" Cluj are prime mari pentru meciul cu Steaua. Si UTA, adversara CFR-ului va avea prime mari. Ce mai, toate echipele care vor juca cu noi si cu cei de la CFR vor avea prime mari! Azi insa clujenii nu vor trece de centrul terenului. Nu ar putea decat sa obtina un egal printr-un mare noroc, ce sa vorbim de victorie! Steaua e invincibila, cu greu poti s-o bati", s-a laudat Becali la Fanatik.

Iuliu Muresan crede ca "U" Cluj ar putea sa produca supriza in Ghencea fara prime speciale, ci doar in virtutea relatiilor bune dintre cele doua cluburi. "S-ar putea ca "sepcile rosii" sa faca o surpriza frumoasa. Nu i-am motivat, dar avem relatii bune cu ei si cred ca vor juca foarte corect. Au sansa lor. E ultima lor ocazie sa se salveze de la retrogradare", a spus presedintele CFR-ului.

Adrian Ilie: "Meciul cu "U" Cluj este foarte greu. In afara de Ceahlaul, toate echipele din subsolul clasamentului ne-au luat puncte!"