Evolutia stearsa a rapidistilor in meciul cu CFR a nascut semne de intrebare in tabara stelistilor. Adi Ilie si Gigi Becali au comentat prestatia Rapidului si, desi nu au afirmat ca partida a fost aranjata, au lasat sa se inteleaga acest lucru facand fel si fel de insinuari.

Primul a fost Adrian Ilie. Managerul Stelei a spus la Fanatik ca "Rapid trebuia sa joace fara spectatori ca sa bata. Dar eu cred ca si-au aparat corect sansele. CFR a dominat, iar giulestenii au jucat fara agresivitate". Gigi Becali i-a dat dreptate subordonatului sau. "Adrian cred ca a vrut sa fie subtil si a insinuat ca a fost blat. Cred ca dupa minutul 60 au lasat-o mai moale pentru ca si-au dat seama ca nu mai pot castiga si nu au vrut sa ajute Steaua. Unii m-au sunat sa imi spuna ca a fost blat, dar nu vreau sa ii cred", a spus latifundiarul la emisiunea Realitatea Sportiva.

Pana si clujenii au concluzionat ca Rapid "a lasat-o mai moale". Primul a fost Andone. "Rapid nu s-a inchis in propriul teren si a jucat deschis. Daca nu castigam, puteam sa ne luam adio de la titlu. Ma bucur ca rapidistii au lasat-o mai moale. Daca ne bateau aveau sanse la locul doi", a spus tehnicianul. "CFR a avut mai multa determinare. Nimeni nu poate sa ne conteste victoria", a afirmat si Iuliu Muresan.

Dani Coman: "Vreau ca CFR sa ia titlul pentru ca ei ne-au batut pe teren."

Daniel Pancu: "Ne luptam pentru UEFA. CFR s-a daruit mai mult, si-a dorit mai mult victoria."

Fathi Taher: "Nu putem schimba multe intr-un timp atat de scurt. Platim pentru ce a fost inainte."