1. Galeria unei echipe nu este automat reprezentativa pentru intreaga masa de suporteri ai respectivei formatii. In speta, galeria Rapidului, care le-a cerut jucatorilor sa nu inlesneasca castigarea titlului de catre Steaua, a intrat in contradictie cu fanii rapidisti care si-au aratat dezamagirea ca favoritii lor nu si-au jucat sansele cu onoare. Pentru aceasta, urmariti comentariile rapidistilor de pe orice blog care discuta subiectul.

Un precedent a existat si in cazul “Rednic”. Galeria l-a contestat, dar pe forumuri, bloguri si alte platforme de comunicare au existat mereu multe voci ale suporterilor giulesteni care cereau ca Rednic sa fie lasat in pace.

2. Oamenii de la Cluj au o problema foarte importanta legata atat de perspectiva participarii in Liga Campionilor, cat si de viitorul sezon al campionatului intern. Partida cu Rapid a confirmat faptul ca pentru a fi puternica si la anul, CFR trebuie sa se bazeze pe mai mult decat ipoteza ca Steaua, Dinamo, Rapid vor juca la fel de slab precum au jucat in acest sezon.

De asemenea, CFR trebuie sa uite episoadele de genul celui desfasurat la meciul cu Rapid. Adica in Liga Campionilor sau in viitorul sezon al Ligii 1 nu se va mai lovi de echipe precum cea a giulestenilor la Cluj: cu atitudine de copii imbufnati ca li s-a facut o nedreptate in cursul campionatului.

3. Campionatul asta valoreaza mult mai putin decat s-a platit in schimbul televizarii sale. Opere de prost gust precum CFR - Rapid nu merita acest noian de bani sau acest consum nervos din partea suporterilor.

4. Oamenii de la Rapid trebuie sa se hotarasca in ton cu numele echipei vizavi de caracterizarea propriilor jucatori si apoi sa ia masuri. La meciul cu ardelenii s-a vazut ca nu putini dintre jucatorii echipei sunt fie niste fotbalisti slabi, nepotriviti pentru o echipa cu pretentiile formatiei la care evolueaza, fie niste jucatori fara caracter, de asemenea nepotriviti cu pretentiile echipei la care evolueaza.

5. Atunci cand se bat doua echipe pe care nimeni n-are vreun interes sa le ajute in vreun fel, arbitrajul este impecabil.