Patronul Stelei a fost extrem de nemultumit de evolutia Rapidului din meciul cu CFR. Boya si Burdujan nu i-au satisfacut pretentiile lui Gigi Becali, care a pus mana pe telefon in pauza partidei si i-a sunat pe conducatorii din Giulesti, dupa modelul aplicat la propria echipa si la Gloria Buzau.

"L-am sunat pe Copos si nu a raspuns la pauza. Dar Taher mi-a raspuns si il auzeam pe fundal pe Copos cum tipa. I-am zis sa-i scoata pe Boya si pe Burdujan si sa ii bage pe Buga si pe Stefan Grigorie. 'Tu nu vezi ma ca aia nu joaca nimic?', asa i-am zis. Dar nici el si nici Copos nu au vrut sa ma asculte", a spus Becali la Realitatea Sportiva. Interesant este ca Buga a intrat in teren inlocuindu-l pe Philipe Leonard in minutul 62.

Gigi Becali nu s-a oprit aici. El a recunoscut ca a mintit atunci cand, inaintea meciului CFR - Rapid a afirmat ca in cazul in care giulestenii vor incurca trupa lui Andone, el va face demersurile necesare sa schimbe hotararea Comisilor de Disciplina si Apel pentru ca Rapid - Steaua sa se rejoace! "Nu m-am bagat financiar la Rapid dar am spus pe la colturi ca as cere rejucarea meciului cu ei ca sa-o motivez. Nu a mers strategia", a mai spus patronul Stelei, intors recent de la Muntele Athos.

Becali: "Am venit curat de la Muntele Athos. Acolo sunt sfinti, sunt fratii lui Iisus!"