Laude pentru cel mai in forma component al nationalei! Adrian Mutu a fost laudat de Victor Piturca si de Mircea Sandu pentru prestatia sa remarcabila din partida Eindhoven - Fiorentina, calificand practic echipa italiana in semifinalele Cupei UEFA. Selectionerul se bucura pentru Mutu si isi pune mari sperante in atacant in perspectiva evolutiei nationalei la Europene.

"Mutu a reusit sa faca ce face cel mai bine, sa marcheze doua goluri si sa aduca echipa sa in semifinalele Cupei UEFA. La Mutu ne putem astepta la astfel de momente, de jocuri. E un jucator formidabil, un marcator innascut, am mai spus acest lucru. Cand o echipa mare il va dori, cu siguranta ca se va realiza transferul lui Mutu", a spus Piturca.

Si Mircea Sandu a fost incantat de Mutu, dar nu il poate compara cu Hagi. "Mutu a facut, asa cum ne-a obisnuit in ultimul timp, un meci mare, dar nu numai atat, a marcat doua goluri senzaţionale. Hagi e Hagi, Mutu e Mutu, fiecare cu perioada si generatia lui. Mutu, intr-adevar este un jucator exponential pentru echipa nationala, care poate sa iti castige singur un meci", a declarat presedintele FRF.