Marian Iancu ii vrea arbitri pe Dinu si pe Talnar la Poli Timisoara - Dinamo, si aceasta numai ca sa aiba si Dinamo o sansa, "chiar daca ar fi partinitori". Meciul va fi arbitrat de Cristi Balaj, delegarea baimareanului starnind suspiciuni din partea taberei timisorene.

"Am sperante intr-o Marie cu alt palarie in ceea ce priveste continuitatea delegarii lui Cristian Balaj la partidele Poli - Dinamo si am toate motivele sa cred ca asa va fi. Ce pot sa spun este ca daca am suporterii in tribuna si stadionul este plin, nu avem cum sa pierdem, chiar daca ar fi sa ne arbitreze Cornel Dinu si Cornel Talnar, care ar fi indreptatiti sa fie partinitori", a declarat astazi Marian Iancu.

Pentru prima oara de cand a plecat de la Dinamo, Ionel Ganea va avea ocazia sa evolueze impotriva fostei sale formatii. "Meciul de la Galati trebuie sa-l uitam cat mai repede. Avem meci foarte important cu Dinamo, sper ca suporterii sa fie al 12-lea jucator, sa castigam acest meci. O sa fie un meci greu atat pentru noi, cat si pentru ei. Va fi pe viata si pe moarte si sunt sigur ca vom invinge", a spus Ganea, care in turul sezonului 2006 - 2007 a marcat un gol Politehnicii Timisoara.