Steaua s-a impus in deplasarea de la Reghin, impotriva Gloriei Bistrita, cu 3-1, si se distanteaza la trei puncte de CFR Cluj, dupa a opta victorie consecutiva. Nicolae Dica a reusit o dubla, la patru luni de la ultimul gol marcat in Liga I, iar Hadzibulic si-a trimis balonul in proprie poarta, dupa ce Dorin Toma relansase meciul in minutul 44 cand inscria pentru 1-2.

Steaua a jucat fara capitanul Mirel Radoi, accidentat la incalzire.

Ma bucur ca am spart gheata in 2008, m-am ambitionat si am dat doua goluri. Normal ca ne gandim la titlu, ne asteapta meciuri grele si speram sa nu ne mai incurcam pana la final. Si cand eram la 11 puncte distanta de CFR, ne gandeam la titlu, dar acum. Daca avem opt victorii consecutive, inseamna ca Steaua joaca cel mai frumos fotbal.

Nicolae Dica

Steaua a obtinut la Reghin opt succese la rand, incluzand aici si victoria la "masa verde", impotriva Rapidului. Precedenta victorie a Stelei in deplasare, impotriva Gloriei Bistrita data din aprilie 2005, de atunci Gloria castigand ambele dispute de pe teren propriu.

Nicolae Dica a ajuns la cota 9 in clasamentul golgheterilor pentru acest sezon, dar cel mai recent gol al sau in Liga I fusese marcat in decembrie 2007.

Nicolae Dica deschide scorul in minutul 20

Dica dubleaza avantajul Stelei, cu o executie superba, in minutul 24

Dorin Toma relanseaza meciul in minutul 44

Hadzibulic isi introduce balonul in proprie poarta in minutul 62