Francezul Arsene Wenger, tehnicianul celor de la Arsenal, a declarat dupa partida nebuna pierduta impotriva celor de la Liverpool cu 4-2, ca arbitrii dublei manse cu cormoranii au fost hotaratori in stabilirea echipei calificate in semifinale.

"De obicei nu comentez arbitrajele, dar sunt de parere ca am fost eliminati din sferturi in urma unor grave greseli de arbitraj. Au fost momente in care s-au luat unele decizii fara prea multa concetrare sau simt de raspundere. Saptamana trecuta pe Fly Emirates am avut un penalty clar neacordat, in timp de pe Anfield am fost sanctionati cu lovitura de la 11 metri dupa o faza cel putin ciudata. Au fost doua decizii care mi-au produs o dubla deceptie", a declarat suparat Wenger.

Tehnicianul a mai precizat ca nu il supara eliminarea ci faptul ca echipa care a mers mai departe nu a fost mai buna decat Arsenal.

"Erorile au fost fundamentul acestei duble, iar acum imi va fi foarte greu sa ii motivez pe baieti dupa aceasta deceptie. Nu cred ca echipa neaparat mai buna s-a calificat in semifinale", a completat Arsene Wenger.

Liverpool s-a calificat in penultimul act al Champions League dupa ce a dispus cu 4-2 de Arsenal, la capatul unei partide in care la scorul de 2-2 (care o califica pe Arsenal) cormoranii au primit o lovitura de la 11 metri usor dictata de suedezul Peter Frojdfeldt.

Urmareste aici rezumatele celor doua partide si fazele incriminate de Arsene Wenger