Portarul lui Dinamo scrie pe blogul sau personal ca nu isi doreste sa plece de la Dinamo si nu a semnat nici un precontract cu Lazio Roma, gruparea italiana la care mai evolueaza si Radu Stefan. Lobont s-a aratat deranjat de zvonurile privitoare la un transfer al sau in Peninsula dar si la faptul ca ar avea ceva de impartit cu Mircea Rednic, viitorul antrenor al lui Dinamo incepand din vara.

"Inca din momentul in care am ratat calificarea in Liga Campionilor cu Dinamo, jurnalistii m-au transferat aproape in fiecare saptamana. Prima data trebuia sa plec in iarna, acum in vara. De aproape un an de zile tot spun si pe acest site – oricine poate verifica stirile– si in interviuri ca am un contract serios cu Dinamo, ca nu se pune acum aceasta problema si oricum, decizia nu este numai a mea, ci si a clubului. Cum nu mai exista subiecte in presa, cum se scoate ca din palarie transferul meu. Asta conteaza acum? Credeti ca la asta ma gandesc eu inainte de Campionatul European, sa semnez precontracte?", a reactionat Lobby pe blogul sau oficial.

Totusi, intre conducerea lui Dinamo si cea a lui Lazio ar exista o intelegere verbala, conform careia italienii ar avea prima optiune in cazul unui transfer al portarului dar eventualele negocieri ar incepe abia dupa Campionatul European. Actionarii se gandesc ca Lobont va avea prestatii bune si ar putea sa il vanda la un pret foarte bun.

Lobont a mai adaugat pe site-ul sau ca nu exista nici ar avea nici o problema sa lucreze cu Mircea Rednic, desi s-a vorbit ca relatiile dintre cei doi nu ar fi tocmai cordiale. "Dupa meciul cu CFR au aparut materiale si implicit blog-uri pe diverse site-uri, unde doar ca nu sunt injurat de mama, in rest… Tot pe aceasta linie s-a dezvoltat si un asa-zis conflict intre mine si Mircea Rednic. Daca jurnalistii nu au inteles, eu sunt un jucator profesionist! Imi fac treaba indiferent de relatiile personale pe care le am sau nu cu un tehnician. Sunt platit sa apar poarta campioanei Romaniei si asta fac, fara sa discut despre conducerea tehnica."

Turcu, dupa meciul Otelul - Dinamo: "In afara de familii, oricine este de vanzare!"

Borcea, 5 aprilie, Fanatiuk Show: "Pe Lobont nu putem sa il oprim!"