Conducatorii Rapidului vor sa il angajeze pe Boloni din vara. Desi Marian Rada a primit asigurari ca va ramane in Giulesti ca principal daca echipa va avea rezultate bune, Fathi Taher deja se gandeste sa il aduca Loti. Acesta nu ar veni insa in orice conditii, fiind recunoscut ca un antrenor foarte pretentios. El ar veni la Rapid daca cei din conducere i-ar prezenta un proiect pe termen mediu si lung.

Boloni castiga la formatia araba 1,8 milioane de euro iar pretentiile sale salariale ar fi destul de piperate in raport cu ceea ce castiga alti antrenori din prima liga. Tehnicianul ar vrea 1 milion de euro, conducatorii i-ar acorda suma dar sa fie conditionata de atingerea unor obiective de performanta. Apoi, Boloni ar vrea sa aiba mana libera in ceea ce priveste organizarea Centrului de Copii si Juniori si asigurarea unor conditii optime de pregatire la acest nivel, stiut fiind faptul ca Loti este adeptul promovarii jucatorilor tineri, din propia pepiniera. El i-a lansat la Sporting pe Quaresma si Cristiano Ronaldo.

O alta pretentie pe care ar avea-o este aceea ca Rapid sa aiba o conducere stabila si care sa se implice mult in viata echipei. Este cunoscut faptul ca giulestenii au avut mult de suferit la acest capitol in ultimii ani. Implicarea nu ar presupune ca patronatul sa ii impuna anumiti jucatori sau sa treaca peste deciziile sale.

Boloni nu este adeptul scandalurilor si ar vrea sa lucreze intr-un mediu propice performantei. Tehnicianului nu i-a picat prea bine scandalul "Bricheta" in care a fost implicat Rapidul, el dorind sa aiba liniste la echipa iar suporterii sa fie alaturi de visinii.