Steaua incepe partida din aceasta seara cu Dacia Mioveni cu gandul la victoria cu numarul 1000 in Liga 1 si cu speranta ca va ramane si dupa meciul cu elevii lui Sorin Cartu in plasa liderului CFR Cluj.

Militarii declara la unison ca nu vor avea o partida usoara in fata unei echipe care stie sa castige puncte din deplasare, Dacia joaca mai bine in deplasari decat acasa, si care va fi asezata ermetic in teren de "italianul" Sorin Cartu.

De partea cealalta, argesenii spera intr-un rezultat favorabil care sa le faciliteze indeplinirea obiectivului stabilit la inceputul primului sezon pe prima scena a fotbalului romanesc: salvarea de la retrogradare.

Dica si compania vor mai avea un motiv pentru care sa isi doreasca enorm victoria: ieri antrenorul Marius Lacatus a implinit 44 de ani, iar un eventual succes va fi dedicat fostei glorii din Ghencea.

Partida Steaua - Dacia Mioveni va avea loc in aceasta seara, de la ora 20.30, pe stadionul din Bulevardul Ghencea, urmand sa fie transmisa in direct de Kanal D.