Lobont si Danciulescu au castigat pentru Dinamo meciul de la Galati si acum il asteapta pe Mircea Rednic sa se intoarca din Belgia pentru discutia barbateasca din vestiar. Primul a rezolvat gafele de incepatori ale lui Blay si Goian, iar atacantul a marcat golul victoriei la capatul unei faze ce nu anunta nimic. Szekely si Deac parca au pus pariu cu Lobby, cine ii poate da gol, insa portarul "cainilor" si-a salvat echipa din trei situatii grele. Rednic poate sa preia linistit banca tehnica a lui Dinamo, ocupanta a locului trei in acest moment, nu inainte de a le multumi celor doi pentru o victorie la Galati de care ros-albii nu au fost in stare sa o obtina in returul sezonului trecut. Chiar daca erau campioni, iar Rednic era pe banca.

Lobont l-a injurat pe Bostina

Spre finalul meciului, Bostina si-a batut joc de un corner primit de "caini". A pierdut usor mingea, Deac a scapat pe contraatac, i-a pasat lui Szekely insa mijlocasul a tras peste, incomodat fiind si de iesirea la sacrificiu a lui Lobont. Imediat, portarul a sprintat pana aproape de mijlocul terenului si l-a apostrofat pe Bostina, care nu a avut nici o reactie.

Danciulescu, golgeterul Ligii 1

Ionel Danciulescu a urcat pe prima treapta in clasamentul golgeterilor, devansandu-i cu un gol pe Ljubinkovici si Gigel Bucur. Atacantul a reusit astazi golul cu numarul 15 in actuala stagiune, si de la reluarea campionatului a reusit sa marcheze de patru ori. Danciulescu a inscris si in returul sezonului trecut, la Galati, iar in tur a reusit un hattrick in poarta galatenilor.