In partida tur, Gloria - Universitatea Craiova, portarul Mircea Bornescu a avut o intrare groaznica asupra lui Coroian, componentul bistritenilor. Olteanul i-a provocat o accidentare extrem de grava, mijlocasul alegandu-se cu patru coaste rupte, un plaman perforat si sase luni de stat pe margine.

La acea vreme, Coroian il acuza pe Bornescu de faptul ca nu s-a obosit macar sa il sune cat timp se afla in spital pentru a se interesa de starea sa si l-a dat in judecata pe portar, cerandu-i daune.

„Clubul a luat legatura cu un avocat si i-a intentat proces lui Bornescu. Mi se pare normal sa-i cer banii pe care i-am pierdut din cauza lui in tot acest timp in care nu am putut juca. Nu pot spune exact despre ce suma este vorba. Ce pot spune insa este ca nu am primit de la Bornescu decat un singur telefon, la trei zile dupa ce am fost internat în spital. De atunci nici macar nu s-a deranjat sa ma mai contacteze“, a spus atunci Cristi Coroian.

"Ceea ce s-a intamplat la Bistrita sunt lucruri ale trecutului. Mircea nu a facut nimic intentionat. Cred ca maine cei doi se vor saluta. Bistritenii incearca sa puna presiune pe Bornescu, dar el nu este apasat deloc de acest lucru", a spus Nicolo Napoli.