Cosmin Contra a marcat golul egalizator pentru Getafe, dupa o actiune personala incheiata cu un sut peste portarul lui Bayern, Oliver Kahn. Luca Toni deschisese scorul pentru principala favorita la castigarea Cupei UEFA, dar fundasul roman, intrat in minutul 78, pune gruparea spaniola in pole position in cursa spre semifinale.

Dupa doua ocazii ratate de Podolski si Schweinsteiger, Luca Toni a reusit al optulea gol in UEFA in acest sezon, reluand in plasa cu capul la o lovitura de colt, in minutul 26. Trupa lui Michael Laudrup s-a trezit, si Granero sau Mario au trecut pe langa egalare pana la pauza.

In partea secunda, tot liderul din Bundesliga a avut primele sanse de a marca, dar pe rand Toni si Ribery au trecut pe langa dublarea avantajului pentru bavarezi.

In minutul 84, Manu a lovit bara cu o lovitura de cap, pentru Getafe, iar la debutul minutelor de prelungiri, Cosmin Contra a redus la tacere Allianz Arena. Germanii nu au putut degaja o minge din careul propriu, Contra a preluat cu umarul, a driblat un adversar si a sutat peste Kahn care deja plonjase in intampinarea sa.

Getafe se afla in premiera in Europa, iar trupa lui Michael Laudrup este la un pas de semifinale, urmand sa dispute returul pe teren propriu pe 10 aprilie.