Decizia in cazul memoriului depus de rapidisti prin intermediul caruia acestia atacau hotararea luata de Comisia de Disciplina, aceea ca Steaua sa castige cu 3-0 la "masa verde" partida intrerupta pe Giulesti, a fost amanata pentru marti 8 aprilie, de la ora 15.00.

Amanarea cazului este pe placul Rapidului, cei care au declarat ca vor cere acest lucru din cauza faptului ca nu au primit citarea in timp util.

"Am primit citarea cu mai putin de 48 de ore inainte de ziua de judecare a apelului. In consecinta nu am avut posibilitatea sa pregatim apararea, verificand consemnarile facute in declaratiile celor care au fost audiati intr-o sedinta nocturna", a precizat Gheorghe Florea, avocatul Rapidului.

"Sunt convins si acum, dupa ce au fost audiati martori in acea noapte, ca Rapid are dreptate in conformitate cu statulul si regulamentele FRF. Sunt convins ca Rapid are sanse sa castige acest litigiu. Trebuie sa castigam acest litigiu si in aceste conditii trebuie continuat jocul. Pentru ca acesta este spiritul jocului de fotbal. Sunt convins ca nimeni din aceasta federatie nu doreste sa stabileasca o ierarhie la masa verde si sa creeze un astfel de precedent care poate distruge fotbalul romanesc. Sunt convins ca a fost o premeditare si ca "iluminatul raufacator" (Gigi Becali) este principalul vinovat ", a afirmat actionarul FC Rapid, George Copos.