Fotbalistul Hrvoje Custic, de la NK Zadar, a decedat in spitalul din Zadar dupa ce fusese internat sambata seara in stare de inconstienta totala. Acesta se afla intr-o stare critica dupa ce s-a lovit, acum cinci zile, cu capul de un perete aflat la marginea terenului in timpul partidei cu Cibalia.

In varsta de 24 de ani, Custic a fost faultat de un adversar in marginea terenului, iar in urma dezechilibrarii s-a lovit cu capul de respectivul perete.

"Situatia sa este foarte grava. Custic are febra foarte mare, lucru foarte periculos in aceasta faza a recuperarii sale', a declarat directorul clubului Zadar, Reno Sinovcic.

In urma acestui incident grav, clubul din Zadar a luat decizia de a acoperi acel perete cu un material moale, care sa atenueze eventuale noi lovituri.

UPDATE

Din pacate pentru Hrvoje, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, decesul sau fiind consemnat in aceasta dupa-amiaza.

Nascut pe data de 21 octombrie 1983, Custic a evoluat ca profesionist numai NK Zadar, pentru care a bifat 50 de partide si doua goluri. Hrvoje Custic intregeste o lista neagra a fotbalistilor care au decedat pe terenul de joc, alte exemple nefericite dintr-o lista mare putand fi Catalin Haldan, Marc Vivien Foe, Miklos Feher sau Antonio Puerta.